Artikel: Essent zoekt vrouwelijk technisch talent

Essent zoekt vrouwelijk technisch talent

Het percentage vrouwen werkzaam in technische beroepen is in Nederland nog altijd laag. Op 27 april organiseert Opportunity in samenwerking met o.a. IBM een bijeenkomst over dit thema, meer informatie hierover elders op deze site; leden van het Opportunity-netwerk ontvangen een uitnodiging.

Een mooi voorbeeld om het probleem aan te pakken liet Essent (ook lid  van het Opportunity-netwerk) recent zien met de wervingscampagne die zich speciaal richt op vrouwelijke talenten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onderstaande wervende tekst en beelden.

“Ze is (nu nog) de enige vrouw op zo’n hoge positie in de Nederlandse energiesector. Een wereld waar de technologische ontwikkelingen in sneltreinvaart gaan. Juist voor vrouwen is hier veel te halen. Chief Technology Officer Nina Skorupska: “De tijd dat dit een mannenbolwerk was is echt voorbij. Bij Essent willen we veel meer vrouwen een kans geven in technische functies. We zorgen ervoor dat je als vrouw gewaardeerd en gehoord wordt. Ons werk is zeer dynamisch en maatschappelijk heel relevant. We werken hier echt aan een nieuwe toekomst.”

Zie voor de hele campagne

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Nieuwsbrief

Aanmelden:
Afmelden:

RSS LinkedIn Twitter

Laatste tweets