Artikel: Workshop ‘Met vrouw en macht’: de effectiviteit van vrouwennetwerken

Workshop ‘Met vrouw en macht’: de effectiviteit van vrouwennetwerken

Verschillende bedrijfsnetwerken voor vrouwen zijn bezig met de (her-)formulering van hun visie en missie. En lopen tegen diverse vragen en dilemma’s aan: Hoe bouwen we een positief en zakelijk imago, (hoe) betrekken we zowel mannen als vrouwen, hoe kunnen we een bijdrage leveren aan het diversitybeleid, hoe kunnen we onze meetings het beste vorm en inhoud geven?
De Opportunity-workshop op 26 mei jl. bij Delta Lloyd, waar we te gast waren bij Lloyd’s Ladies,  was bedoeld om de netwerken met elkaar in contact te brengen en hen van informatie en inspiratie te voorzien. Zodat ze verder stappen kunnen zetten. Daarbij werd voortgebouwd op de high lights van de Opportunity-publicatie “Netwerken voor zakenvrouwen” en op de ervaringen van ‘doorgewinterde’ netwerken als ‘Women in Blue’ van IBM.
De workshop resulteerde in een groot aantal praktische tips. Deelnemers gaven te kennen dat het ‘smaakte naar meer’, het zal dan ook zeker een vervolg krijgen

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Nieuwsbrief

Aanmelden:
Afmelden:

RSS LinkedIn Twitter

Laatste tweets